NO ENS ATUREM

5 de septiembre de 2022

En un context d’incertesa, excessivament inflacionista i en gradual desacceleració, les empreses encaren el quart trimestre amb preocupació però amb confiança moderada. La col·laboració empresarial segueix, doncs, essent més necessària que mai per dibuixar escenaris de major eficiència i competitivitat.

Des de la UPIC seguirem treballant amb aquesta mirada arreu del territori amb ajuntaments, agències de desenvolupament, consells comarcals, diputacions i conselleries, però en particular amb les cambres de comerç, entitats que són en contacte directe amb i vetllen per les empreses dels seus territoris. Unes empreses que dia a dia esmercen esforços per seguir generant ocupació i riquesa territorial.

La nostra vocació és clara: diagnosticar, dissenyar i implementar millores als nostres Polígons d’Activitat Econòmica per incidir directament en la competitivitat de les nostres empreses. I amb aquest objectiu implementarem aquest trimestre la nostra plataforma de comunitat virtual PAE3040 que, amb el suport tècnic de Nectios, permetrà establir relacions de confiança entre les empreses d’un mateix polígon i enxarxar amb empreses d’altres polígons d’arreu del territori. Un projecte ambiciós però essencial per consolidar la col·laboració i l’associacionisme empresarial als PAE.

Encetem la recta final del 2022!

volver a actualidad