REUNIÓ AMB EL DIRECTOR GENERAL D’INDÚSTRIA, ORIOL ALCOBA

12 de mayo de 2023

Aquesta setmana el nostre president, Xavier Sunyer, vicepresident, Carles Guilera, i directora, Sílvia Solanellas, s’han reunit amb el Director general d’Indústria, Oriol Alcoba, i el sotsdirector Jordi Carbonell per analitzar els reptes dels Polígons d’Activitat Econòmica del nostre país.

En la trobada s’han comentat els diferents àmbits d’actuació de la UPIC, les problemàtiques dels PAE i de les associacions de PAE membres de la nostra xarxa, representants de més de 5.000 empreses d’arreu del territori català, i dels reptes que l’Agenda 2030 ens planteja per als propers anys dins del marc del Pacte Nacional per la Indústria.

Entre d’altres, la sensibilització envers l’associacionisme als PAE, la implementació  de les APEU com a palanca de transformació, l’execució efectiva de projectes de transició i eficiència energètica, la formació de professionals o la digitalització de les associacions amb la Comunitat virtual Àgora PAE.

Un pas més en la relació de confiança que existeix entre la Direcció general d’Indústria i la UPIC, com no podia ser d’una altra manera en dues entitats que treballen amb una visió i un objectiu comú, incrementar la competitivitat del nostre teixit empresarial.

volver a actualidad