Setmana Europea de la Mobilitat

22 de septiembre de 2020

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en CAT.

Institucions, empreses i ciutadania estem d’acord en què la mobilitat és un element clau per a la competitivitat del nostre teixit empresarial, i de forma recurrent, des de totes les posicions, es visualitza la necessitat d’introduir millores “glocals” que condueixin a un major grau de sostenibilitat i eficiència. És en aquest context en el qual podem emmarcar la Setmana Europea de la Mobilitat que s’està celebrant fins el 22 de setembre, amb més de 200 municipis catalans adherits.

Durant aquesta Setmana es donaran a conèixer els avantatges i les bondats d’una millor mobilitat, però l’objectiu principal és prendre consciència i assumir responsabilitats, cadascú des del seu paper actiu en la societat. Particularment, i des de la nostra activitat diària en la gestió de projectes per a la millora dels Polígons d’Activitat Econòmica, identifiquem irregularitats, detectem necessitats i proposem solucions orientades a una implementació àgil i aportadora de valor de la mà d’experts en la matèria, però sempre en col·laboració amb les administracions públiques.

Precisament aquesta setmana s’ha donat a conèixer una nova convocatòria del MOVES, promogut i gestionat per l’Institut Català d’Energia, en què s’atorgaran 16,1 milions d’euros per a l’adquisició de vehicles elèctrics i la instal·lació de punts de recàrrega. Un pas més en el sempre difícil procés de transformació del parc mòbil, però amb l’essencial complicitat de les administracions perquè es dugui a terme.

Per la nostra part, seguirem treballant per acompanyar les empreses, les associacions i els PAE, en el disseny i la implementació de mesures que afavoreixin una mobilitat eficient i sostenible.

Per a més informació:
http://icaen.gencat.cat/ca/detalls/noticies/20200916_noti_Publicacio_convocatoria_MOVESII

volver a actualidad