ASSEMBLEES GENERALS A CERVELLÓ, PALLEJÀ I SANT JUST DESVERN

11 d'abril de 2023

Aquestes darreres setmanes alguns dels nostres socis han celebrat les seves assemblees generals.

El 23 de febrer va ser el torn de Sant Just Impulsa, una associació que s’està consolidant a la ciutat i una junta directiva que està creixent amb la incorporació de 5 nous vocals. Amb un acte celebrat a Can Ginestar, es va comptar amb la participació i suport de l’ajuntament amb la presència de l’alcalde Sr. Joan Basagañas i el seu equip tècnic.

Per altra banda, el 7 de març va ser el torn de l’AEP, l’Associació d’Empresaris de Pallejà que va decidir organitzar al Castell de la ciutat, just després de la seva assemblea, el “Taller innovació: descobreix les claus per al finançament dels projectes d’innovació de la teva empresa. Nous ajuts Next Generation”. Cal subratllar la participació a l’acte de l’alcaldessa Sra. Ascensión Ratia i el regidor de promoció econòmica Sr. Jordi Carbonell, així com de representants de la Cambra del Baix Llobregat de Barcelona, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Cervelló, l’APC (Associació Polígons de Cervelló) i la UPIC.

Per últim, el 22 de març es va celebrar l’assemblea de l’APC, acte en què es van revisar els projectes en curs, es va consolidar la seva junta directiva i es van establir els reptes a endegar els propers mesos.

tornar a actualitat