BRUNCH MOBILITAT INTEL·LIGENT ALS POLÍGONS D’ACTIVITAT ECONÒMICA (PAE): PER UNS POLÍGONS MÉS ACCESSIBLES, INTERCONNECTATS I SOSTENIBLES

31 d'octubre de 2022

El passat 28 d’octubre varèm realitzar al Parc de Recerca de la UAB, en col·laboració amb el hub B30, el Brunch Mobilitat intel·ligent als Polígons d’Activitat Econòmica (PAE): Per uns polígons més accessibles, interconnectats i sostenibles. En aquesta enriquidora sessió es va iniciar amb un informe de situació de reptes i oportunitats en temes de mobilitats als PAE de la mà de 4 experts de diferents àrees: Vicente Atienza del HubIMS, Elena Aguarta de Moventis, Gerard Martret de Shotl i Alejandro Valdovinos de Circontrol, conduit i moderat per la directora de la UPIC Silvia Solanellas.

La segona part de la sessió va ser una taula rodona compartida entre els experts i assistents on es va aprofundir en allò exposat i on es va fer palès el diagnòstic compartit. Els canvis del model productiu juntament amb l’emergència climàtica ens conviden a compartir dades, experiència i coneixements per fer els PAE més accessibles, interconnectats i sostenibles els PAE.

Es va finalitzar la jornada amb refrigeri on els assistents, empresaris, representants de l’administració i de l’acadèmia van continuar debatent sobre reptes i solucions.

tornar a actualitat