CORNELLÀ EMPRESARIAL CELEBRA EL SEGON ANIVERSARI AMB UN ACTE DE RECONEIXEMENT A LES EMPRESES DE LA CIUTAT

5 de desembre de 2022

L’Associació Cornellà Empresarial creada el 18 de novembre del 2020 amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, de l’Ajuntament de Cornellà i la gestió de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya, va celebrar el seu segon aniversari posant èmfasi en l’àmbit d’humanització dels polígons.

En aquest sentit, el passat 17 de novembre, l’auditori de la ciutat, va acollir l’acte de reconeixement a les empreses que fa vint-i-cinc anys o més desenvolupen la seva activitat al municipi. Més de 80 persones van assistir a l’aniversari, entre les quals l’alcalde de Cornellà de Llobregat, Antonio Balmon, el qual va destacar la importància que la ciutat compti amb un teixit productiu organitzat i, el president de la Cambra del Baix Llobregat, Carles Guilera, qui amb un missatge ple d’optimisme va encoratjar a l’entitat a continuar creixent fent projectes que reverteixen en la millora de les àrees industrials.

També el Cap d’Empresa i Mercat de Treball de l’AMB, Pere Soler i la directora de la UPIC Sílvia Solanellas, van sumar-se a les felicitacions pels dos anys de trajectòria d’una associació nascuda en plena pandèmia de la Covid-19.

Durant el transcurs de l’acte, el president de Cornellà Empresarial, Luis Martínez de San Vicente va agrair a totes les empreses fundadores la confiança amb el projecte associatiu així com la implicació de l’actual junta directiva. L’entitat va presentar un vídeo que mostra l’essència empresarial de la localitat i va donar a conèixer, en format taula rodona l’experiència a Cornellà de les empreses Grup Barcelonesa, Congelados Rojos i Coytesa.

Enhorabona per la feina, Cornellà Empresarial i per molts anys més defensant els interessos de les empreses dels polígons.

tornar a actualitat