CORNELLÀ EMPRESARIAL CELEBRA EL SEU PRIMER ANIVERSARI

28 de novembre de 2021

El passat 18 de novembre l’Associació Cornellà Empresarial va celebrar el seu primer aniversari en un acte focalitzat en la sostenibilitat i l’eficiència energètica a la indústria. L’acte va tenir lloc al Centre d’Empreses Procornellà i va estar presidit per l’alcalde de la localitat, Antonio Balmón.

El president de Cornellà Empresarial, Luís Martínez va destacar “la importància de comptar amb una entitat que vetlli pels interessos de les empreses dels polígons de Cornellà, donat el pes industrial que té el municipi” així com també “la necessitat de tenir una interlocució única i vàlida amb l’Ajuntament per dissenyar plegats projectes que aportin valor al teixit productiu”. Un dels objectius de Cornellà empresarial és ser una entitat propera a la realitat i dinamisme de la ciutat.

L’acte va comptar amb dues presentacions, una a càrrec de Camèlia Henríquez, de l’empresa local Matas Ramis, que va parlar sobre instal·lacions fotovoltaiques compartides, oportunitats i subvencions, i una segona a càrrec de Mariona Coll, Cap de la Unitat d’Indústria de l’ICAEN, sobre els primers passos de la transició energètica a Catalunya. Ajuts i subvencions.

Cornellà Empresarial és una entitat que va néixer amb plena pandèmia, amb el suport de la UPIC en el marc del conveni amb l’AMB, que representa un cas d’èxit i trenca l’estereotip que l’associacionisme empresarial sorgeix per afrontar problemes. A Cornellà, amb la unió de les empreses hi han vist una oportunitat. Per molts anys!

tornar a actualitat