LA UPIC TREBALLARÀ EL REPTE D’IMPULS DE PROJECTES COMPARTITS ALS PAE DE TERRASSA

9 de febrer de 2023

L’Ajuntament de Terrassa ha contractat la UPIC per treballar el repte d’impuls de projectes compartits als polígons industrials de Terrassa, fruit de l’anàlisi realitzada en el marc del Pla Director dels  PAE de la ciutat.

L’Ajuntament va presenta el Pla Director de Polígons d’Activitat Econòmica als agents socioeconòmics la setmana passada, amb presència de la UPIC, per tal de compartir els principals resultats de l’estudi i el pla d’acció proposat per combatre les principals problemàtiques detectades en aquests espais urbans. L’acte va tenir lloc a l’Arxiu Històric de Terrassa, i el va presidir la tinenta d’alcalde de l’Àrea de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Núria Marín.

L’objectiu principal d’aquest Pla Director és incrementar la competitivitat i atractivitat dels Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) de la ciutat oferint un entorn de qualitat per a les empreses que duen a terme la seva activitat i atreure’n de noves, tot fomentant la innovació i la transició cap a un model econòmic més sostenible i competitiu, creant noves oportunitats laborals i permetent millorar i incrementar l’ocupabilitat de les persones. En aquest sentit, és essencial detectar els projectes compartits que a les empreses els interessa endegar, i aquesta és la tasca que tenim encomanada.

tornar a actualitat