L’AEP IMPULSA L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA ALS PAE DE PALLEJÀ

31 de març de 2022

El passat 29 de març va tenir lloc la jornada sobre eficiència energètica organitzada per l’Associació d’Empresaris de Palleja (AEP) presidida pel regidor de Promoció Econòmica i Medi Ambient de l’ajuntament de Palleja, Jordi Carbonell, i Marti Lahoz, secretari de l’AEP.

L’acte va comptar amb la participació de Jordi Puig, de la junta directiva de l’AEP i propietari de naus al polígon CELPARC, de Xavier Galvada, associat de l’AEP i enginyer de l’empresa F.EE Automation Ibérica, i de Montserrat Mata de EMELCAT.

Les persones assistents van poder conèixer els beneficis del consum energètic autoproduit en dos blocs diferenciats. Un primer basat en l’exemple d’una instal·lació recentment posada en marxa, en el qual es va explicar els requeriments tècnics de viabilitat així com els processos administratius, costos i estalvi estimat. La segona part es va centrar en les diferents modalitats existents en projectes d’eficiència energètica per tal de produir i consumir de forma compartida.

L’AEP posa a disposició de totes les empreses associades  l’experiència adquirida en la realització d’aquest projecte. Les interessades poden contactar amb l’entitat a: contacte@aepalleja.cat

tornar a actualitat