L’AEPIC rep finançament Next Generation per impulsar la Comunitat Energètica “Les Comes Genera”

20 de desembre de 2023

Hem de donar l’enhorabona a la Junta Directiva de l’AEPIC, l’Associació del Polígon les Comes d’Igualada membre de la xarxa UPIC, pel seu ferm compromís d’impulsar una Comunitat Energètica al seu PAE que s’ha vist traduït en la rebuda d’una subvenció de més de 600.000€ per part de l’IDAE arrel de la convocatòria CE Implementa II.

Amb el suport de KM0, l’Associació presidida per Joan Mateu, president també de la UEA, desenvoluparà ara la Comunitat Energètica a partir de la cooperativa creada a finals del 2022 amb 10 empreses. Una Comunitat centrada en el PAE però també en col·lectius vulnerables del municipi que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i a la qual s’hi sumaran d’altres empreses interessades en les actuacions que endegaran: autoconsum compartit, vehicle elèctric i punts de càrrega de vehicle elèctric.

Des de la UPIC seguirem treballant per impulsar aquests projectes compartits model d’eficiència, estalvi de recursos i treball col·lectiu que ja s’estan dissenyant en territoris com el PAE de Bufalvent a Manresa.

tornar a actualitat