L’ASSOCIACIÓ POLÍGONS ELS PLANS RENOVA EL COMPROMÍS DELS AJUNTAMENTS PER DONAR SUPORT A L’ENTITAT

10 de maig de 2024

A la UPIC acompanyem a la nostra xarxa d’associacions en reunions estratègiques amb els seus respectius Ajuntaments per donar suport a la tasca que fan les entitats als diferents territoris. En aquests sentit el passat 16 d’abril, la responsable de projectes, Sònia Bartrés va participar al costat de l’Associació Polígons dels Plans a la trobada amb alcaldes i regidors de promoció econòmica dels ajuntaments de Vilanova del Camí, La Pobla de Claramunt, Santa Margarida de Montbui i Òdena.

L’objectiu de la reunió era intensificar la col•laboració publicoprivada per millorar les condicions dels polígons i la competitivitat del territori, tal com va explicar la presidenta de l’associació, Lídia Vilaseca. La gerent de l’entitat, Rosa Vilarubias va fer una presentació dels projectes que han realitzat des que el 2007 es van crear i el valor afegit que han reportat als polígons dels cinc municipis que conformen Els Plans, així com a les empreses que hi desenvolupen la seva activitat.

Per la seva part, tant Antoni Mabras Jesús Miguel Juárez i Jaume Xaus, alcaldes de La Pobla de Claramunt, Santa Margarida de Montbui i Òdena respectivament i el regidor de promoció econòmica de Vilanova del Camí, Jordi Barón van coincidir en la importància de comptar amb una interlocució única amb les empreses i en la necessitat de treballar plegats per mantenir uns polígons actius i referents per la comarca de l’Anoia.

Enhorabona, Associació Polígons dels Plans per ser un exemple d’associació supramunicipal activa i en creixement. Tots junts, administracions locals i empreses associades feu honor als lemes de l’entitat: Compartir per competir i Fem Plans Junts.

Els polígons són els espais on treballa la nostra gent. Cal cuidar-los perquè siguin espais amables, tractors de talent i d’oportunitats. Amb aquestes premisses, sempre al vostre costat!

tornar a actualitat