LES ASSOCIACIONS EMPRESARIALS DE L’ÀMBIT METROPOLITÀ COMPARTEIXEN EXPERIÈNCIES

1 de juny de 2022

El passat 11 de maig, a la biblioteca Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí va tenir lloc l’acte que portava per títol: La força de l’associacionisme empresarial a l’àmbit metropolità, organitzat per l’AMB i coordinat per la UPIC.

L’obertura de l’acte va anar a càrrec de l’alcaldessa de Sant Joan Despí, Belén García, de directora de l’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’AMB, Anna Hernández i de la directora de la UPIC, Sílvia Solanellas.

Aquesta trobada tenia com a objectiu principal realçar la tasca de les entitats empresarials de la comarca i s’emmarca dins el conveni de col·laboració que la UPIC manté amb l’AMB per la creació i dinamització d’associacions empresarials dins el seu radi d’acció.

Cinc associacions que reben el suport de la UPIC van compartir experiències de la seva trajectòria: Associació d’Empresaris dels Polígons de Pallejà (AEP), Associació Polígons Cervelló (APC,) Associació de Comerciants i Empresaris de la Palma de Cervelló ACEP, Associació d’Empreses Parc Empresarial de Gavà AEPEG, i, finalment l’Associació Empresarial Fontsanta de Sant Joan Despí com amfitrions.

Totes les associacions van estar representades per la seva presidència. Manel Ibáñez de Pallejà, Àlex Valls de Cervelló, Gemma Domènech de la Palma de Cervelló, Marta Faura de Gavà i Xavier Falcón de Sant Joan Despí.

L’acte, adreçat a associacions empresarials i personal tècnic de promoció econòmica dels ajuntaments, va iniciar-se amb una xerrada motivadora a càrrec de Franc Ponti, doctor en Economia i Empresa i professor d’innovació a EADA Business School, partner de la UPIC.

La cloenda va anar a càrrec del president de la Cambra del Baix Llobregat, Carles Guilera i del Cap d’àrea d’Empresa i Mercat de treball de l’AMB, Pere Soler.

Actualment, el Baix Llobregat, és la comarca on l’associacionisme empresarial està més present amb gairebé un 19% cinc punts per sobre de la mitjana de Catalunya.

tornar a actualitat