MÉS DE 25 EMPRESES COMPARTEIXEN PROJECTES DE SOSTENIBILITAT IMPULSATS PER L’ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL ALTA SEGARRA

17 de juliol de 2023

La recentment creada Associació Empresarial Alta Segarra va organitzar el 14 de juny una jornada de projectes compartits en l’àmbit de la sostenibilitat, focalitzant-se en l’autoconsum compartit, comunitats energètiques locals i recollida mancomunada de residus industrials.

La jornada va comptar amb més de 25 empreses de Calaf i rodalia motivades a impulsar projectes conjunts que els aportin estalvi i interessades a formar part de l’entitat convocant. L’obertura de la jornada va anar a càrrec del president de l’associació, Josep Maria Pujol el qual va destacar la importància de créixer en socis per poder dur a terme amb garantia tant els projectes de sostenibilitat, com d’altres de formació i talent que l’entitat contempla al seu pla d’acció.

Santi Martínez, director general KM0 Energy i Raúl Flores, CEO de Prewaste, ambdues empreses partners de la UPIC, van ser els encarregats d’exposar com gestionar l’energia en comunitat al polígon de Calaf i com implantar un projecte de recollida mancomunada de residus industrials, respectivament.

L’Associació Empresarial Alta Segarra es va constituir a primers de març d’enguany amb el suport de l’Ajuntament de Calaf i l’assessorament de la UPIC i ja compta amb 15 empreses associades.

tornar a actualitat