Participem en la celebració del III aniversari de l’Associació Cornellà Empresarial

20 de desembre de 2023

El passat 16 de novembre l’auditori de Cornellà de Llobregat va acollir l’acte de celebració del III Aniversari de l’Associació Cornellà Empresarial, entitat creada per la UPIC l’any 2020 en el marc del projecte “Associa’t” impulsat per l’AMB.

A l’inici, l’acte va comptar amb les intervencions del president de l’entitat, Luis Martínez de San Vicente, de la directora de la UPIC, Sílvia Solanellas i de la directora de l’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’AMB, Anna Hernández. A continuació, Josep Maria Gascón, expert en direcció d’equips d’alt rendiment, va oferir una xerrada sobre lideratge empresarial.

Posteriorment, va tenir lloc una taula rodona, moderada per Sònia Bartrés, responsable de projectes de la UPIC sobre la planificació de la seguretat als polígons industrials. Com a convidats van participar: Montserrat Ambrós, gerent de l’Associació d’Empresaris dels polígons de Bufalvent de Manresa, Ruben García, caporal de la Policia Local, Salvador Romero, sotsinspector ABS Cornellà, Mossos d’Esquadra i Pere Soler, cap d’Empresa i Mercat de Treball de l’AMB.

La cloenda de l’acte va anar a càrrec de l’alcalde Antonio Balmón qui va voler destacar “la importància de comptar amb una entitat empresarial organitzada al municipi que impulsi projectes col·laboratius que posicionin les empreses dels polígons de la ciutat”. En aquest sentit, va afegir que “l’Ajuntament creu i aposta per l’Associació Cornellà Empresarial i els donarà suport per continuar creixent”.

tornar a actualitat