SETMANES DE JORNADES I CONGRESSOS SECTORIALS D’ALT NIVELL

17 de juliol de 2023

Durant el mes de juny s’han celebrat interessantíssimes trobades i jornades sectorials que demostren l’efervescència de la nostra economia.

Mostra d’això és la UITP Global Transport Summit, esdeveniment celebrat del 4 al 7 de juny a Barcelona com a punt de trobada del transport públic, i on el nostre futur partner TGO-Direxis va presentar BUS4ME, el seu model de software de transport a la demanda, exitosament en curs al PAE Les Comes de la nostra associada AEPIC a Igualada.

O la Nit de l’Eficiència organitzada pel Cluster de l’Eficiència Energètica de Catalunya al Teatre Nacional, que va celebrar els seus 15 anys d’història acompanyat per més de 500 empresàries i professionals del sector, amb partners UPIC com KM0, recentment candidata a Empresa de l’any 2023 per la Generalitat de Catalunya.

O el 25è aniversari del Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció de Barcelona, celebrat del 7 al 9 de juny a la Fira i organitzat pel Consorci de la Zona Franca, amb més de 15.000 visitants de 91 països, i amb estands d’entitats amb els que tenim una aliança permanent com l’ICIL i Barcelona-Catalunya Centre Logístic (BCL).

tornar a actualitat