UNA MIRADA ALS PAE DE GIRONA 

28 de desembre de 2020

El passat 19 de novembre vam participar en la Jornada “El paper dels Polígons d’Activitat Econòmica” organitzada per les Cambres de Comerç de Girona, Palamós i Sant Feliu de Guíxols, la Diputació de Girona i la mateixa UPIC.

Una jornada que va permetre aprofundir en el cercador de polígons http://xslpe.ddgi.cat/poligons-industrials/ i l’aplicatiu de mapes de polígons industrials de Girona https://sitmun.ddgi.cat de la Diputació amb l’Helga Nuell, Cap del Servei de Promoció Econòmica. Una eina de coneixement imprescindible per a administracions públiques i empreses.

També una jornada que oferí una visió polièdrica sobre l’associacionisme i el present i futur dels PAE al territori gironí amb les intervencions de Narcís Xifra, president de l’Associació de propietaris del polígon industrials de Riudellots de la Selva, Enric Ticó, president de CIMALSA, Maria Buhigas, fundadora de Urban-Facts, i Sílvia Solanellas directora general de la UPIC.

Una mirada, en definitiva, sobre uns espais industrials i logístics que han de permetre la transformació del nostre teixit empresarial cap a la sostenibilitat i la innovació.

tornar a actualitat