I Concurs de Fotografia UPIC
Descobrim els Polígons!

TERMINI

10 de juliol al 8 de setembre de 2023

ENVIEU LES VOSTRES
FOTOGRAFIES AQUÍ

DESCARREGA’T
LES BASES DEL CONCURS

II FÒRUM PAE UPIC

DESCOBRIM ELS POLÍGONS!

Els Polígons d’Activitat Econòmica són aquells espais que normalment n’obviem l’existència, però allà hi treballa la nostra família, les nostres amistats, els nostres veïns i veïnes, la nostra gent. Des de la UPIC estem convençuts que si impulsem la millora i transformació d’aquests espais incidim directament en el seu teixit empresarial i, per tant, en les persones que hi treballen però hem de tornar-los a mirar amb uns altres ulls.

Al II Fòrum de Polígons d’Activitat Econòmica de Catalunya  descobrirem les millors fotografies que ens envieu en el concurs que us proposem.

Per què no DESCOBRIM ELS POLÍGONS de Catalunya i d’arreu del món aquest estiu? De ben segur que trobarem edificis i racons singulars que mai abans havíem detectat. Us animem a què ens envieu un màxim de 10 fotografies per persona amb el nom del municipi d’on són i que encaixarem dins d’una de les 4 categories del Concurs (Arquitectura, Humanització, Patrimoni i Sostenibilitat). Si la vostra fotografia és escollida com a la millor dins la seva categoria pel jurat guanyareu un d’aquests premis:

Arquitectura

Caixa regal per a 2 persones “Fent País” (gentilesa de Turisme Industrial de Catalunya)

Humanització

Circuit Termal per a 2 persones a l’Espai Cel (gentilesa de Termes Victòria Hotel Balneari de Caldes de Montbui)

Patrimoni

Visita per a 2 persones a la Colònia Can Sedó d’Esparreguera i obsequi de 2 llibres d’història de la Colònia (gentilesa de l’Àrea Industrial Can Sedó i del Museu de Can Sedó MNACTEC)

Sostenibilitat

Viu l’experiència de conduir un Audi Q4 e-tron durant un cap de setmana (gentilesa d’Audi Retail BCN)

Jurat

Jaume Aragall
UPIC i Cambra de Barcelona Vallès Oriental

Xavier Llopart
Àrea Industrial Can Sedó i ASINOL

Roger Pumares
Diputació de Barcelona

Pere Sala
Observatori del Paisatge de Catalunya

Montse Ferrer
Associació d’Empreses de l’Eix Besós

Patrocinadors

Bases del concurs

PARTICIPANTS
Podrà participar al concurs qualsevol persona major de 18 anys amb l’excepció dels membres del jurat.

CATEGORIES

 • Arquitectura: Descobrim edificis atractius, innovadors, amb elements cromàtics o materials diferenciadors.
 • Humanització: Descobrim espais que ens apropin a la ciutadania com circuits de passeig o bicicleta, àrees de pícnic, àrees esportives o elements culturals.
 • Patrimoni: Descobrim el patrimoni industrial tan ric que existeix al nostre territori com colònies industrials, fàbriques papereres, farineres, vapors o adoberies, entre d’altres.
 • Sostenibilitat: Descobrim edificis i polígons que incloguin paisatgismes engrescadors, projectes d’energies renovables o espais sostenibles.

OBRES

Cada participant podrà presentar un màxim de 10 fotografies, que optaran a qualsevol dels premis de la seva categoria. Cada fotografia presentada s’haurà d’enviar en format JPEG o TIFF i no podrà superar els 10MB.

Es responsabilitzaran totalment de ser les úniques autores del material presentat, que no existeixen drets a tercers, així com de tota possible reclamació per drets d’imatge sobre las obres presentades al concurs.

Les fotografies no es podran alterar electrònicament ni per qualsevol altre mitjà i no s’acceptaran fotomuntatges.

ENVIAMENT
Les fotografies s’hauran d’enviar amb el NOM DEL MUNICIPI del polígon (sigui de Catalunya o de qualsevol altre territori) a l’adreça de correu electrònic descobrimelspoligons@gmail.com especificant dins el correu nom, cognoms i telèfon de contacte de la persona que es presenta al concurs i que opta a un dels premis.

DATES CLAU
El termini per presentar les obres és del 10 de juliol al 8 de setembre de 2023. No s’admetran obres presentades amb posterioritat a aquesta data.

PREMIS
Hi haurà 4 premis, un per a cada categoria

 • Arquitectura: Caixa Regal per a 2 persones “Fent País”, gentilesa de Turisme Industrial de Catalunya
 • Humanització: Circuit Termal per a 2 persones a l’Espai Cel, gentilesa de Termes Victòria Hotel Balneari de Caldes de  Montbui
 • Patrimoni: Visita per a 2 persones a la Colònia Can Sedó d’Esparreguera i obsequi de 2 llibres d’història de la Colònia, gentilesa de l’Àrea Industrial Can Sedó i del Museu de Can Sedó MNACTEC
 • Sostenibilitat: Viu l’experiència de conduir un Audi Q4 e-tron durant un cap de setmana, gentilesa d’Audi Retail BCN

JURAT

 • Jaume Aragall, UPIC i Cambra de Barcelona Vallès Oriental
 • Montse Ferrer, Associació Empreses Eix Besòs
 • Xavier Llopart, Àrea Industrial Can Sedó i ASINOL
 • Roger Pumares, Diputació de Barcelona
 • Pere Sala, Observatori del Paisatge de Catalunya

DEVOLUCIÓ DE LES OBRES
Totes les fotografies que s’hagin presentat al concurs quedaran en mans de la UPIC que les podrà utilitzar per a estrictament vinculades a la seva activitat.

ACCEPTACIÓ DE LES BASES
La participació en aquest concurs suposa l’acceptació complerta de totes i cadascuna d’aquestes bases i del dictamen inapel·lable del jurat.