ACOMPANYEM EL CONSELL DE LA DONA DE LA ZONA FRANCA AL COMPLEX TECNOLÒGIC DE SERTRAM A LA MARINA DEL PRAT VERMELL DE BARCELONA

9 de February de 2024

El passat 8 de febrer vam mantenir una reunió de treball amb la regidora de promoció econòmica de l’Ajuntament de la Palma de Cervelló, Míriam Díez, la presidenta de l’Associació de Comerciants i empresaris (ACEP) i la dinamitzadora de l’entitat MarEn el marc de la nostra participació al Consell de la Dona de la Zona Franca, un organisme amb vocació d’impulsar la igualtat entre homes i dones en l’àmbit industrial i laboral, afavorint la igualtat de gènere i l’equiparació de drets, aquesta setmana hem visitat el complex tecnològic de Sertram al C. Acer, 30.

Aquest espai únic dins de l’anomenada Marina del Prat Vermell, collindant amb el polígon Pedrosa de L’Hospitalet, és propietat de la família Balcells i al llarg dels seus més de cent anys de vida ha acollit activitats econòmiques tan diverses com una vaqueria als anys ’40, la fàbrica d’ATO als ’60 i l’edifici intel•ligent Sertram als ’90. Ara, amb 15.000m2 amb centres de dades líders mundials com Equinix, són punta de llança de la connectivitat tecnològica de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

back to News