LA UPIC, AL PARLAMENT DE CATALUNYA

Thursday November 12th, 2020

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the default language of this site. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El passat 3 de novembre la UPIC va participar a la ponència de la comissió d’Empresa i Coneixement del Parlament de Catalunya per exposar les consideracions i esmenes sobre el text de projecte de llei de les APEU (Àrees de Promoció Econòmica Urbana), admès a tràmit per la Mesa del Parlament el passat 28 de juliol i actualment en tramitació d’urgència.

Des del 2012, com a entitat implicada en la millora i la dinamització dels Polígons d’Activitat Econòmica del nostre país, la UPIC s’havia compromès amb el dibuix d’aquesta nova figura que al nostre entendre serà sens dubte un bon instrument per a la transformació dels PAE i del seu teixit empresarial. El caràcter d’adscripció obligatòria per a tots els titulars de dret de possessió de les naus i parcel·les destinades a allotjar activitat econòmica incloses en la delimitació d’un APEU, així com la regulació detallada i garantista del seu procediment de constitució, entre d’altres, confereixen a l’APEU l’oportunitat d’esdevenir un excel·lent punt de partida a la col·laboració público-privada tant desitjada i desafortunadament tan poc assolida en la relació PAE i administració pública.

back to News