L’associacionisme Empresarial, més necessari que mai

22 de September de 2020

Sorry, this entry is only available in CAT.

Després de les vacances, hem tornat amb força i empenta per seguir treballant en la defensa dels interessos de les àrees industrials del país, amb l’objectiu que les associacions empresarials i totes les empreses que en formen part desenvolupin la seva activitat industrial en les millors condicions.

Tant a l’Àrea metropolitana de Barcelona (AMB), de la mà de l’Agència de Desenvolupament Econòmic, com en d’altres territoris del país, des de la UPIC donem un suport constant a la creació i la dinamització d’associacions empresarials ja que estem convençuts que és la força de l’associacionisme la que pot permetre les empreses fer front al moment d’incertesa i canvi provocat per la Covid-19, posicionant-se i enfortint-se com a col·lectiu.

Aquesta feina la duem sempre a terme coordinats amb els Ajuntaments de cada localitat per establir una col·laboració públic privada des de l’inici, amb la qual, sense dubte, s’aconsegueixen millors resultats. La generació de confiança i un full de ruta compartit són elements essencials per traçar un pla d’acció per a la millora dels PAE, i en aquesta línia seguirem treballant en els propers mesos.

back to News