L’associacionisme Empresarial, més necessari que mai

22 de septiembre de 2020

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Després de les vacances, hem tornat amb força i empenta per seguir treballant en la defensa dels interessos de les àrees industrials del país, amb l’objectiu que les associacions empresarials i totes les empreses que en formen part desenvolupin la seva activitat industrial en les millors condicions.

Tant a l’Àrea metropolitana de Barcelona (AMB), de la mà de l’Agència de Desenvolupament Econòmic, com en d’altres territoris del país, des de la UPIC donem un suport constant a la creació i la dinamització d’associacions empresarials ja que estem convençuts que és la força de l’associacionisme la que pot permetre les empreses fer front al moment d’incertesa i canvi provocat per la Covid-19, posicionant-se i enfortint-se com a col·lectiu.

Aquesta feina la duem sempre a terme coordinats amb els Ajuntaments de cada localitat per establir una col·laboració públic privada des de l’inici, amb la qual, sense dubte, s’aconsegueixen millors resultats. La generació de confiança i un full de ruta compartit són elements essencials per traçar un pla d’acció per a la millora dels PAE, i en aquesta línia seguirem treballant en els propers mesos.

volver a actualidad