PRESENTACIÓ DE DOS ESTUDIS UPIC A LA TAULA D’INDÚSTRIA DE MANLLEU

11 de April de 2023

El passat 16 de març es va celebrar la Taula d’Indústria de Manlleu amb els representants de l’Associació d’Empresaris de Manlleu (AEM) i de l’Ajuntament de la ciutat amb el regidor d’Indústria, Coneixement i Agenda 2030 David Bosch i l’equip de l’Oficina de Promoció Econòmica (OPE).

En aquesta trobada vam tenir l’oportunitat de presentar dos documents que hem endegat des de la UPIC com a eines de suport a les estratègies de l’Ajuntament en l’àmbit dels PAE. Per una banda, el “Pla de dinamització dels PAE de Manlleu, 2023-2025”, una mirada Agenda 2030 a la xarxa de zones industrials i de PAE de la ciutat que revisa les accions realitzades del Pla anterior 2018-2022 i proposa els reptes i les accions que han de dur-se a terme els propers anys, especialment en els àmbits de la mobilitat, el medi ambient i les infraestructures.

Per altra banda, el document “Pla del Mas, un nou espai per a una nova indústria” que singularitza un nou espai industrial al costat del PAE de Manlleu amb més de 66 ha de sostre i que tot just ha iniciat la seva urbanització. Un recull d’aportacions dels elements que un PAE del segle XXI ha de considerar per impulsar la competitivitat de les empreses i la integració en el seu entorn no només a nivell mediambiental sinó també a nivell humà.

back to News