PRESENTACIÓ DE DOS ESTUDIS UPIC A LA TAULA D’INDÚSTRIA DE MANLLEU

11 d'abril de 2023

El passat 16 de març es va celebrar la Taula d’Indústria de Manlleu amb els representants de l’Associació d’Empresaris de Manlleu (AEM) i de l’Ajuntament de la ciutat amb el regidor d’Indústria, Coneixement i Agenda 2030 David Bosch i l’equip de l’Oficina de Promoció Econòmica (OPE).

En aquesta trobada vam tenir l’oportunitat de presentar dos documents que hem endegat des de la UPIC com a eines de suport a les estratègies de l’Ajuntament en l’àmbit dels PAE. Per una banda, el “Pla de dinamització dels PAE de Manlleu, 2023-2025”, una mirada Agenda 2030 a la xarxa de zones industrials i de PAE de la ciutat que revisa les accions realitzades del Pla anterior 2018-2022 i proposa els reptes i les accions que han de dur-se a terme els propers anys, especialment en els àmbits de la mobilitat, el medi ambient i les infraestructures.

Per altra banda, el document “Pla del Mas, un nou espai per a una nova indústria” que singularitza un nou espai industrial al costat del PAE de Manlleu amb més de 66 ha de sostre i que tot just ha iniciat la seva urbanització. Un recull d’aportacions dels elements que un PAE del segle XXI ha de considerar per impulsar la competitivitat de les empreses i la integració en el seu entorn no només a nivell mediambiental sinó també a nivell humà.

tornar a actualitat