Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the default language of this site. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

AVÍS LEGAL

Nota legal

Av. Diagonal, 452 · 08006 Barcelona
upic@upiccambra.cat
Tel.: 934 169 584

Compromís de protecció de dades i de compliment de la LSSICE

En compliment del que disposa l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal i el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), la UPIC us informa que les dades de caràcter personal que ens proporcioneu es recolliran en fitxers la responsable dels quals és la UPIC, i seran tractats amb la finalitat de poder prestar els serveis propis de la UPIC. Reconeixeu que la informació i les dades personals que ens indiqueu són vostres, exactes i certes.

L’usuari enregistrat conserva en tot moment la possibilitat d’exercitar els drets d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació de dades. Així mateix, i de conformitat amb el que disposa la Llei 34/2002, d’1 de juliol de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, pot revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials. En cas de dubte, així com per exercir els drets esmentats, pot adreçar-se a la UPIC mitjançant correu electrònic (upic@cambrescat.org ), tel. (934 169 584), o correu postal (av. Diagonal, 452 · 08006 Barcelona)

Enllaços a altres pàgines web:

La UPIC no ens fa responsable de les polítiques de privacitat d’altres pàgines Web encara que l’enllaç hagi estat facilitat per la nostra pròpia pàgina. Recomanem que llegeixi amb atenció la política de cada pàgina per la que navegui i es posi en contacte amb el propietari per a qualsevol dubte al respecte. Així mateix, si obté l’enllaç a la nostra pàgina Web a través d’alguna Web aliena, no ens fem responsables de la política de privacitat o pràctiques d’aquesta pàgina externa.