GRANTS AND SUBSIDIES

1 de Març del 2022

BEQUES EADA

El passat 14 de febrer la UPIC va signar un conveni de col·laboració amb EADA Business School, centrat en la formació empresarial en benefici de les associacions i empreses que formeu part de la xarxa UPIC.

En aquest sentit, us adjuntem el programa de beques que des d’EADA Business School han dissenyat pels associats i empreses que ens feu confiança.

Des de la vostra entitat podeu fer extensiva la informació al vostre col·lectiu.

Veure PDF Programa

3 de Març del 2021

Col·laboració amb la UPC

Em dic Francisco Díaz i soc professor a la Universitat Politècnica de Catalunya. Estic coordinant una de les activitats que s’inclouen en un projecte general finançat per la Generalitat sobre la industria 4.0 a Catalunya. El projecte es diu Looming Factory, podeu trobar més informació aquí.

En particular, l’activitat que m’ocupa és sobre l’autoconsum al sector industrial incloent bateries de segona vida de vehicles elèctrics. Per validar els conceptes de gestió energètica que es proposen al projecte, estic buscant indústries –siguin localitzacions individuals o comunitats energètiques–, que estiguin disposades a contribuir amb dades de consum energètic i generació renovable.

Contacto amb la UPIC per si em poguéssin ajudar a trobar indústries candidates. Per descomptat, totes les dades aportades es tractaran amb la confidencialitat que es requereixi, i els hi presentaré –també a UPIC– els resultats del projecte pel seu interès.

Contacte: francisco.diaz-gonzalez@upc.edu

14 de Gener del 2021

Startups + Indústria= Futur

La UPIC i el Tech Factory del IQS hem teixit una aliança amb l’objectiu de millorar la competitivitat empresarial dels nostres PAE dins del projecte Startups + Indústria= Futur.

Aquest programa està dissenyat per connectar les startups industrials de l’ecosistema IQS que tenen necessitat de fabricar les primeres sèries del seus prototips, amb empreses fabricants/industrials del nostre país, enguany i per primer cop, amb la col·laboració de l’ecosistema de la UPIC.

Estem compromesos amb la indústria, que representa el 20% del PIB català, i volem contribuir a pal·liar els efectes devastadors que la Covid-19 ha provocat entre el teixit empresarial amb un doble objectiu: ajudar a les startups a identificar proveïdors de producció de Km0 i a les empreses industrials a obrir negoci amb la captació de nous clients.

Els resultats esperats són assolir el major nombre possible de matchings d’èxit entre startups i empreses i aconseguir donar visibilitat a tots els participants.

Aquestes trobades es desenvoluparan en el marc del IQS Tech Fest, el primer Festival Europeu online de les startups industrials que se celebrarà els propers 20 i el 21 de gener.

Des de la UPIC us animem a cercar aquella startup que més us encaixa amb la vostra activitat i mantenir-hi una entrevista la propera setmana. Amb el nostre suport, podreu fer-ho de forma totalment gratuïta.

Quines són les startups?
Aquí teniu les fitxes amb informació de l’empresa, el producte i les seves necessitats de fabricació.

Evix_Startups+Industria=Futur
Clever SD_Startups+Industria=Futur
Bronze_Startups+Industria=Futur
Bitmetrics_Startups+Industria=Futur
Benesit_Startups+Industria=Futur
MiFood Robot_Startups+Industria=Futur
Loop DX_Startups+Industria=Futur

Com podeu accedir-hi?
Entreu a la pàgina web https://iqstechfest.com A l’apartat “entrades” escolliu la modalitat “Inspiration” i adjunteu el codi IQSTFUPIC.

A l’apartat ”expositors” veureu les startups interessades en trobar proveïdors i podreu concertar una reunió online amb la que us interessi clicant a la franja horària que més s’ajusti a la vostra agenda.

Podeu agendar les vostres reunions a partir del dilluns 18 de gener