EMPRESA I UNIVERSITAT

14 de Gener del 2021

Startups + Indústria= Futur

La UPIC i el Tech Factory del IQS hem teixit una aliança amb l’objectiu de millorar la competitivitat empresarial dels nostres PAE dins del projecte Startups + Indústria= Futur.

Aquest programa està dissenyat per connectar les startups industrials de l’ecosistema IQS que tenen necessitat de fabricar les primeres sèries del seus prototips, amb empreses fabricants/industrials del nostre país, enguany i per primer cop, amb la col·laboració de l’ecosistema de la UPIC.

Estem compromesos amb la indústria, que representa el 20% del PIB català, i volem contribuir a pal·liar els efectes devastadors que la Covid-19 ha provocat entre el teixit empresarial amb un doble objectiu: ajudar a les startups a identificar proveïdors de producció de Km0 i a les empreses industrials a obrir negoci amb la captació de nous clients.

Els resultats esperats són assolir el major nombre possible de matchings d’èxit entre startups i empreses i aconseguir donar visibilitat a tots els participants.

Aquestes trobades es desenvoluparan en el marc del IQS Tech Fest, el primer Festival Europeu online de les startups industrials que se celebrarà els propers 20 i el 21 de gener.

Des de la UPIC us animem a cercar aquella startup que més us encaixa amb la vostra activitat i mantenir-hi una entrevista la propera setmana. Amb el nostre suport, podreu fer-ho de forma totalment gratuïta.

Quines són les startups?
Aquí teniu les fitxes amb informació de l’empresa, el producte i les seves necessitats de fabricació.

Evix_Startups+Industria=Futur
Clever SD_Startups+Industria=Futur
Bronze_Startups+Industria=Futur
Bitmetrics_Startups+Industria=Futur
Benesit_Startups+Industria=Futur
MiFood Robot_Startups+Industria=Futur
Loop DX_Startups+Industria=Futur

Com podeu accedir-hi?
Entreu a la pàgina web https://iqstechfest.com A l’apartat “entrades” escolliu la modalitat “Inspiration” i adjunteu el codi IQSTFUPIC.

A l’apartat ”expositors” veureu les startups interessades en trobar proveïdors i podreu concertar una reunió online amb la que us interessi clicant a la franja horària que més s’ajusti a la vostra agenda.

Podeu agendar les vostres reunions a partir del dilluns 18 de gener